19-11-09

stupidisme

duvel_lovers

 

 

 

 

 

Dat ik oerdom en simpel ben wist ik zelf allang. Maar dat ik perfect voorspelbaar ben? Ok, dan laat eens zien hoe voorspelbaar ik ben, laat mij eens zien wat mijn volgende daad, (stap) zal zijn, tenslotte ben ik voorspelbaar. Of was het ook maar gezever? Een manier van spreken? Dat ik enkele lichtjaren achter ben zou wel eens kunnen, maar dat is relatief he. Misschien zijt gij enkele lichtjaren verder. ge zijt misschien zo snel dat ge U nu eigenlijk in het verleden begeeft, en zo mij ontmoet, mij die enkele lichtjaren achterstaat. Die achterstand, mmmm zou ik zo snel kunnen zijn dat ik u zal in halen? Maar wat als ik zo snel ga dat ik terug in het verleden beland, een niet te ver verleden, een verleden dat ik nu met mijn huidige leeftijd mijzelf zal ontmoeten als 12 jarige. Mmm ja toen stond ik nog verder achter. Alhoewel, misschien ben ik nu verder achter (achterlijker) als toen, en ben ik achteruitgegaan in plaats van vooruit. Maar dat is misschien omdat ik te snel ging, sneller dan de tijd waardoor ik terug in het verleden ben. De vraag is dan, in welke tijdzone bevind ik mij nu? De nu waarvan ik de tijdszone het uwe doorkruist heb. Jajajaja, alles is relatief.

Inderdaad, je hebt het weer mis, waar ge gelijk in hebt: 1  + 1 is niet 5,5. Hebt ge dat zelf gevonden?  Ik zal u de uitkomst geven, maar oplettend, de berekeningen zijn in een andere tijdszone gemaakt, in een andere dimensie: 1 + 1 = 5.96254358,52412.362,5256&.  Maar niet verder vertellen hé, want ge weet wat ik anders ga doen hé, ik de voorspelbare. Zoals ge ziet zijt ge er niet ver langs, geen lichtjaren langs, enkel maar een paar cijfertjes mis.

Dat ik (niet wij nee natuurlijk niet, het wij was maar enkel een manier van spreken) een blog voor u heb gemaakt is niet uit naïviteit of wat dan ook, maar om wat gij zelf hebt verweten aan anderen de zever wat niet te maken heeft met de post op zich hier te plaatsen.

Dus: uit sympathie voor u duveltje, mijn lekker blond dingetje.

 

 

17:26 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |