28-04-09

groen lachje met kut reacties

duvel_draft

Antwoorden op de reacties op de blog van vrijdenker. Een groen lachje? Kuist uwe kristallen bol dan maar eerst, of kuist uwe bril eens als ge brildrager zijt, of ga terug naar de oogarts, uw bril of lenzen zijn achterhaald als ge drager zijt.

Dat lachje was er omdat ik niet verder in discussie meer ga omwille dat onderwerp, daar is niemand mee gediend, ook vrijdenker niet, ik wens geen oorlog (bij manier van spreken als ge het begrijpt tenminste, want wij hebben blijkbaar inderdaad een ander Nederlands) te voeren op iemands ander blog. Laten we zeggen dat het eerder een roos lachje is met rode wangetjes. Het was een vriendelijk lachje die ge blijkbaar vijandig hebt ontvangen, is mijn probleem niet, ge hebt te rap uw conclusie gemaakt, kan gebeuren. Dat mijn reacties kut zijn, zou kunnen, is niet aan mij om daar over te oordelen, dat doen anderen wel zoals gij. Het lachje was dus geen kut, maar to cut.

19:27 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Gesloten Ik ben blij dat jullie jullie discussies gesloten hebben. Het zinde me in het geheel niet en ik heb geleerd in dergelijke discussies niet tussen te komen. Ik hoop dat jullie intussen wat afgekoeld zijn. Mensen mogen al eens van zich afbijten, zolang het maar een onschuldig spel blijft. Ik heb ondertussen genoten van een Duvel ... maar drink nu een Orval. Proost en tot blogs!

Gepost door: Vrijdenker | 30-04-09

@ vrijdenker mag ik u een tip geven: een orval van 4 maanden of 6 maanden oud smaakt tien keer beter dan de jonge orval, en als ge de kans hebt die van 1 jaar oud te benuttigen, hehehehe, proberen zou ik zeggen. als ge een café ziet met opschrift "ambasadeur van Orval", daar moeten ze normaal de jonge, de 4 maanden en de zes maanden hebben. of wanneer ge een bak hebt gekocht hem minstens 4 mùaand laten staan in de donkere kelder.

Gepost door: watje | 01-05-09

Dag Duvel of Watje Mag ik mee drinken ? :-) Dat groen lachje is nu een glimlach geworden. Bedankt dat je een bemoedigend woord achterliet op mijn voorlopig laatste post.

Gepost door: Joke | 12-02-10

Grappig dat ik hier nog een reactie van mij terug lees. Je doet weer iemand de Duvel aan, best grappig. Bij mij zou wat je schreef op http:blogsprokkels.skynetblogs.be terecht zijn :-)

Gepost door: Joke | 26-10-10

De commentaren zijn gesloten.